Com es finança l’esdeveniment?

Les barreteres barcelonines Cristina de Prada i Nina Pawlowsky són les organitzadores de l’esdeveniment des de la primera edició al 2005.

La Passejada amb Barret no és una entitat jurídica i es basa en el treball no remunerat de la Nina i la Cristina i en les aportacions directes (no dineràries) d’empreses com The Hat Magazine (que aporta les xapes commemoratives), l’Asociación Española de Sombrerería (que aporta cartells i fullets), Servei Estació (aparador promocional) i Districte de l’Eixample de Barcelona (photocall, tarimes, música i més) a través de l’Associació de Comerciants de Rambla de Catalunya. Aquestes empreses i entitats paguen directament als proveïdors, i cap diners passen per les mans de les organitzadores.

Estem molt agraïdes de comptar amb patrocinadors tant fidels!

Soc fotògraf, soc benvingut? Si, AMB BARRET!

Es clar! Però quan agafis la càmera recorda’t d’agafar un barret (d’ala curta per que no ensopegui amb la càmera) o una gorra!

També pensa que amb la llei a la mà hi ha moltes limitacions al que respecta a la fotografia feta al carrer, i et recomanem que sempre demanis permís a la persona abans de fer una foto. La LLEI ORGÀNICA 1/1982 al seu article 8 apartat c) estableix una excepció quan es tracta de “informació gràfica sobre un succés o esdeveniment públic quan la imatge d’una persona determinada aparegui com a merament accessòria.”

Si vols cedir les teves fotos o una selecció per a la promoció de l’esdeveniment, posa’t en contacte amb nosaltres a passejada@ambbarret.com

A quina hora comença i a quina hora s’acaba?

La duració es de 12:00 a 14:00.

L’hora oficial de trobada són les 12 del migdia a la Rambla de Catalunya a l’alçada de la Girafa Coqueta, encara que algunes persones arriben abans de les 12!

Després de recollir la teva xapa commemorativa gratuïta (no t’adormis, hi ha una quantitat limitada!) ja pots passejar al teu aire, xerrar amb la gent, fer fotos o parar-te a fer un cafè mentre llueixes el teu barret.

Per això en diem una passejada! Passeja’t al teu aire, gaudeix de les creacions dels altres participants, però recorda que ens tornem a trobar a les 13:30 a la Plaça de Catalunya per al comiat final. A les 14.00 ja haurà acabat l’esdeveniment.

No m’agrada que em facin fotos, puc demanar que no me’n facin durant la Passejada amb Barret?

La PaB atrau l’atenció de la premsa i tots els participants gaudeixen fent fotos i vídeos. Fins i tot els turistes es tornen bojos amb la càmera. Per tant, és inevitable ser retratat. Així que si no desitgeu que us facin fotos, serà millor no participar-hi. Tot i què, per què no us han de fotografiar si esteu guapíssims amb barret?

Jo participaria però no tinc diners per a comprar un barret.

No deixis que els diners t’impedeixin participar. Vés a una botiga especialitzada, et sorprendran els diferents preus que hi ha i segurament hi haurà algun barret que s’ajusti al teu pressupost. També pots explorar els armaris de la família, quedaràs meravellat del què hi pots descobrir. Hi ha gent que ha participat amb barrets de paper. I per què no?